ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΜΠΑΝΙΕΣ
GOOGLE ADWORDS

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΜΠΑΝΙΕΣ GOOGLE ADWORDS

Στη Z Design με την πολυετή εμπειρία μας αναλαμβάνουμε με την μέγιστη επιτυχία τη δημιουργία, διαχείριση και υποστήριξη διαφημιστικής καμπάνιας Google AdWords για κάθε εταιρική ιστοσελίδα ή ηλεκτρονικό κατάστημα E-Shop.

Δημιουργία Διαφήμισης Google Adwords

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟ GOOGLE ADWORDS

Για να σας βλέπουν ακριβώς την στιγμή που σας αναζητούν!


Σκοπός μίας διαφημιστικής καμπάνιας Google Adwords είναι να βρεθούμε στην κορυφή των αποτελεσμάτων της μηχανής αναζήτησης Google, προκειμένου ένας υποψήφιος πελάτης να έρθει άμεσα σε επαφή με την επιχείρησή μας.

Αυτό επιτυγχάνεται όταν έχουμε επιλέξει τις κατάλληλες λέξεις – φράσεις κλειδιά που αφορούν τις υπηρεσίες και τα προϊόντα της ιστοσελίδας μας και όταν ένας χρήστης του διαδικτύου πραγματοποιήσει αναζήτηση με αυτές τις λέξεις – φράσεις κλειδιά να κατατάσσεται η ιστοσελίδα μας στην κορυφή των αποτελεσμάτων της Google και στην συνέχεια να έρθει άμεσα σε επαφή με την επιχείρησή μας

ΚΟΣΤΟΣ GOOGLE ADWORDS

Πληρώνετε μόνο για τα αποτελέσματα που πραγματικά έχετε.


Η προβολή από μόνη της δεν κοστίζει και αυτό είναι το πιο σημαντικό στις διαφημίσεις Google Adwords, κάτι που σημαίνει ότι εσείς πληρώνετε μόνο όταν κάποιος κάνει «κλικ» στη διαφήμισή σας για να επισκεφτεί την ιστοσελίδα σας. Δηλαδή πληρώνετε όταν η διαφήμισή σας έχει πραγματικό αντίκρισμα και εσείς αληθινό κέρδος. Δηλαδή πληρώνετε μόνο όταν ο υποψήφιος πελάτης έχει ήδη «κλικάρει» για να επισκεφτεί την ιστοσελίδα σας ή σας έχει καλέσει.

Η εγγραφή στο Google Adwords είναι δωρεάν, γι’ αυτό μπορείτε να ξεκινήσετε μία διαφημιστική καμπάνια με οποιονδήποτε προϋπολογισμό και μελλοντικά να εξελιχθείτε σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες και τις ανάγκες της επιχείρησής σας.

Απλώς ξεκινήστε με τον ημερήσιο προϋπολογισμό που μπορείτε να διαθέσετε αρχικά και στη συνέχεια μπορείτε να αυξήστε ή να μειώστε αυτό το ποσό ανάλογα με τα αποτελέσματά σας.

Google Adwords Πληρωμή με τα κλικ

Συμβουλευτικές Υπηρεσίες

Αναλαμβάνουμε με τον καλύτερο τρόπο να δημιουργήσουμε, να διαχειριζόμαστε και να σας παρέχουμε συμβουλευτικές υπηρεσίες για την κάθε διαφημιστική σας καμπάνια στο Google Adwords.

Εμφάνιση στην Πρώτη Σελίδα

Εμφανίστε την ιστοσελίδα σας στη πρώτη σελίδα των αποτελεσμάτων της Google για όσες λέξεις κλειδιά επιθυμείτε και πληρώστε μόνο με τα «κλικ» που θα δεχθεί η ιστοσελίδα σας.

Ευέλικτες Διαφημιστικές Καμπάνιες

Όλες οι διαφημιστικές καμπάνιες που δημιουργούμε είναι λειτουργικά ευέλικτες και μπορεί να γίνει παύση και επανέναρξη όποτε το επιθυμούμε χωρίς κάποιο επιπλέον κόστος.

ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΤΟΧΕΥΣΗΣ

 

Στη Z Design δημιουργούμε και υλοποιούμε διαφημιστικές καμπάνιες στο Google AdWords έχοντας τον απόλυτο έλεγχο στόχευσης.
Το Google AdWords μας επιτρέπει να σχεδιάζουμε κάθε κίνηση με ακρίβεια, χωρίς να χάνουμε χρήματα σε διαφημίσεις που δεν αποφέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Στατιστικά Στοιχεία Google Adwords

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ GOOGLE ADWORDS

Στρατηγικό Μάρκετινγκ & Μετρήσιμα Αποτελέσματα


Το Google AdWords καταγράφει τα πάντα γύρω από τη διαφημιστική μας καμπάνια, όπως:

  • Πόσοι χρήστες έχουν δει τις διαφημίσεις μας.
  • Τι ποσοστό χρηστών έχουν κάνει “κλικ” σε αυτές.
  • Από ποια περιοχή προέρχονται.

Το Google Adwords προσφέρει ειδικά εργαλεία παρακολούθησης που αξιοποιώντας τα μπορούμε να δούμε την πραγματική επισκεψιμότητα και ανταπόκριση της ιστοσελίδας μας, που προκύπτουν από τις διαφημίσεις μας.

Μπορούμε να έχουμε συνεχή πληροφόρηση και να ελέγχουμε την απόδοση των διαφημίσεών μας ανά πάσα στιγμή, σε πραγματικό χρόνο, πραγματοποιώντας σύνδεση στον λογαριασμό μας στο Google AdWords.

Στη Z Design σε όλες τις καμπάνιες Google Adwords στέλνουμε  στατιστικές αναφορές στις οποίες αναφέρονται όλα τα βασικά στατιστικά στοιχεία που αφορούν την διαφημιστική σας καμπάνια, για να έχετε πλήρη και ενημερωμένη εικόνα για την πορεία των διαφημίσεών σας.

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΜΙΑΣ ΚΑΜΠΑΝΙΑΣ

Στις διαφημιστικές καμπάνιες Google AdWords μπορούμε να πραγματοποιήσουμε έναρξη, παύση, επανεκκίνηση ή και διακοπή οποιαδήποτε στιγμή το επιθυμήσουμε.


Στο Google AdWords μπορείτε να τροποποιήσουμε τις διαφημίσεις μας όσες φορές και όπως ακριβώς θέλουμε χωρίς περιορισμούς.

Μπορούμε άμεσα να δοκιμάζουμε και να επηρεάζουμε τους όρους αναζήτησης, να σταματάμε προσωρινά και να επανεκκίνουμε μία διαφήμιση όποτε εμείς το κρίνουμε απαραίτητο.   

Δεν υπάρχει περιορισμός από το Google AdWords, επειδή ο στόχος είναι το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα διαφημιστικής προβολής. Με αυτό τον τρόπο ξέρετε ακριβώς για τι πληρώνετε και τι είναι αυτό που σας προσφέρει με μετρήσιμα αποτελέσματα

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΜΙΑΣ ΚΑΜΠΑΝΙΑΣ GOOGLE ADWORDS

Search