Φωτογράφιση & Βιντεοσκόπηση

Στη Z-Design σε συνεργασία με τους πιο έμπειρους φωτογράφους του χώρου, παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες φωτογράφισης και βιντεοσκόπησης προϊόντων, χώρων, εκδηλώσεων, με εγγύηση αποτελέσματος αλλά και τιμών.
Το κόστος φωτογράφισης και βιντεοσκόπησης κυμαίνεται ανάλογα με τις ανάγκες σας και τις ανάγκες της επιχείρησή σας, γι’ αυτό επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας και ζητήστε μας προσφορά.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Η φωτογράφιση μπορεί να γίνει είτε στο φωτογραφικό στούντιο, είτε στον επαγγελματικό σας χώρο.


Αναλαμβάνουμε την φωτογράφιση προϊόντων για eshop, καταλόγους ή social media σε όποια μορφή και ανάλυση επιθυμείτε.

Η φωτογράφιση μπορεί να γίνει είτε στο φωτογραφικό στούντιο (στέλνετε τα προϊόντα, ιδανικό για μικρά αντικείμενα) είτε στον χώρο σας, μεταφέροντας ένα ολόκληρο στούντιο σε εσάς για την ανάγκη της φωτογράφισης των προϊόντων σας (ιδανικό για μεγάλα αντικείμενα).

Επιπλέον η φωτογράφιση μπορεί να γίνει σε οποιονδήποτε εξωτερικό χώρο της επιλογής σας (ιδανικό για θεματικές φωτογραφίσεις για social media).

Επίσης παρέχουμε λύσεις φωτογράφισης προϊόντων 360 για όλους όσους θέλουν να εντυπωσιάσουν με ένα τέλειο αποτέλεσμα.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΧΡΗΣΗ

Παρέχουμε επαγγελματική φωτογράφιση προϊόντων για κάθε χρήση, όπως:


 • Φωτογράφιση προϊόντων σε λευκό ή μονόχρωμο φόντο:
  Τα προϊόντα φωτογραφίζονται σε λευκό φόντο και είναι ιδανικό για eshop, εταιρικές ιστοσελίδες ή social media.
 • Φωτογράφιση προϊόντων σε διάφανο φόντο:
  Αφαιρούμε το φόντο από τα προϊόντα για να εισάγετε την φωτογραφία σε καταλόγους, banner, διαφημίσεις, περιοδικά κλπ.
 • Θεματική φωτογράφιση προϊόντων:
  Όταν το λευκό φόντο δεν είναι η κατάλληλη επιλογή για να αναδειχθούν τα προϊόντα τότε η φωτογράφιση μπορεί να γίνει σε έναν εξωτερικό χώρο, βάση του στυλίστα, του διακοσμητή ή απλά βάση των δικών σας προτιμήσεων.
 • Φόντο με χρήση Photoshop:
  Εάν δεν χρειάζεστε θεματική φωτογράφιση, τότε απλά μπορούμε να δημιουργήσουμε κάποιο φόντο της επιλογής σας, γραφιστικά μέσω photoshop.
 • Φωτογράφιση ρούχων για eshop, instagram, facebook:
  Η φωτογράφιση μπορεί να γίνει σε μοντέλα, κούκλες ή βάση κάποιας ιδέας σας, για να αναδείξουν καλύτερα τον χαρακτήρα τους.
 • Ομαδική φωτογράφιση προϊόντων:
  Η φωτογράφιση πραγματοποιείται τοποθετώντας ταυτόχρονα πολλά προϊόντα μαζί, π.χ. μία σειρά καλλυντικών.

Εάν έχετε οποιαδήποτε άλλη ιδέα φωτογράφισης προϊόντων επικοινωνήστε μαζί μας για να την πραγματοποιήσουμε. Όλες οι παραπάνω φωτογραφίσεις μπορούν να γίνουν είτε στον χώρο σας είτε στο στούντιο.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΙΔΩΝ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ

Αναδείξτε την επιχείρηση σας μέσα από μία επαγγελματική φωτογράφιση εσωτερικών και εξωτερικών χώρων.


 Αναλαμβάνουμε να φωτογραφίσουμε το ξενοδοχείο, το γραφείο, το εργοστάσιο, το κατάστημα σας κτλ., με πολλές δυνατότητες κατά την φωτογράφιση. Αναλαμβάνουμε την φωτογράφιση επαγγελματικών χώρων με:

Υπερευγώνιους φακούς: Για την φωτογράφιση εσωτερικών χώρων ή και εξωτερικών που θέλουμε να αποτυπώσουμε σε μία φωτογραφία όσο μεγαλύτερο χώρο.

Φακούς πορταίτων: Για θεματική κάλυψη λεπτομερειών όπως για παράδειγμα ένα πρωινό μενού ενός ξενοδοχείου, ένα ποτήρι ποτού σε ένα bar, ένα πιάτο μενού ενός εστιατορίου  ή οτιδήποτε άλλο έχετε ανάγκη να αναδείξετε.

Φωτογράφιση χώρων 360: Φωτογραφίζουμε τον χώρο σε 360 μοίρες και δίνουμε μία μοναδική εμπειρία του επισκέπτη της ιστοσελίδας σας. Εισάγετε την πανοραμική φωτογραφία στην εταιρική σας ιστοσελίδα, στην σελίδα σας στο facebook, στο google my business ή στο google street view (εικονική περιήγηση χώρου).

Εναέρια φωτογράφιση - βιντεοσκόπηση με drone: Φωτογραφίζουμε και βιντεοσκοπούμε την επιχείρηση σας ή ότι άλλο επιθυμείτε με εναέρια κάλυψη σε υψηλής ανάλυσης φωτογραφίες ή βίντεο.

Επίσης παρέχουμε λύσεις φωτογράφισης προϊόντων 360 για όλους όσους θέλουν να εντυπωσιάσουν με ένα τέλειο αποτέλεσμα.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ & AIRBNB

Yψηλής ανάλυσης φωτογραφίες για την προώθηση  των δωματίων που θέλετε να ενοικιάσετε


Παρέχουμε λύσεις επαγγελματικής φωτογράφισης εσωτερικών χώρων, με ευρυγώνιους φακούς που θα καλύψουν σε μία φωτογραφία όλο τον χώρο ενός δωματίου και θα παραλάβετε τις φωτογραφίες σε υψηλή ανάλυση έτοιμες προς προώθηση στην Airbnb ή σε οποιοδήποτε booking πάροχο επιθυμείτε.

Επίσης έχουμε την δυνατότητα να καλύψουμε και την εναέρια φωτογράφιση του ξενοδοχείου σας για να αναδείξετε την θέα.

Αναλαμβάνουμε την φωτογράφιση εσωτερικών χώρων για ξενοδοχεία και Airbnb σε όλη την Ελλάδα.

Φωτογράφιση ξενοδοχείων και Airbnb
Εναέρια Φωτογράφριση με Drone

ΕΝΑΕΡΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΜΕ DRONE

Αναλαμβάνουμε την επαγγελματική εναέρια φωτογράφιση με Drone για οποιαδήποτε χρήση επιθυμείτε.


Χρησιμοποιούμε επαγγελματικά drone για την φωτογράφιση έτσι ώστε να παραλάβετε υψηλής ανάλυσης φωτογραφίες που μπορείτε μέχρι και να τις εκτυπώσετε σχεδόν σε οποιαδήποτε διάσταση επιθυμείτε.

Εάν πάλι η ανάγκες σας είναι για να προωθήσετε τις φωτογραφίες από την φωτογράφιση με το drone στο internet, παραλαμβάνετε τις φωτογραφίες έτοιμες προς χρήση για internet (έπειτα από επεξεργασία).

Οι τιμές εναέριας φωτογράφισης εξαρτώνται με το σημείο, την κάλυψη του χώρου και την ποσότητα των φωτογραφιών.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Αναλαμβάνουμε κάθε επαγγελματική φωτογράφιση και βιντεοσκόπηση εκδηλώσεων.


Θα πραγματοποιήσετε μία εκδήλωση και θέλετε να την αποθανατίσετε και να την προβάλετε με μία επαγγελματική φωτογράφιση ή βιντεοσκόπηση;

Αναλαμβάνουμε κάθε εκδήλωση όπως:

 •     Φωτογράφιση εταιρικών και σχολικών εκδηλώσεων
 •     Φωτογράφιση εγκαινίων
 •     Φωτογράφιση παιδικού πάρτυ
 •     Φωτογράφιση συνεδρίων

Επίσης ταυτόχρονα μπορούμε να αναλάβουμε και την βιντεοσκόπηση των εκδηλώσεων έτσι ώστε να δημιουργήσουμε ένα ολιγόλεπτο βίντεοκλιπ, ικανό να κερδίσει τα βλέμματα όλων.

Η φωτογράφιση εκδηλώσεων μπορεί να καλυφθεί και από εναέρια μέσα (drone) για την κάλυψη αεροφωτογραφιών ή εναέριας βιντεοσκόπησης.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ 360

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ 360

Για να ξεχωρίσετε στον ανταγωνισμό στην εταιρική σας ιστοσελίδα, eshop ή social media.

Μήπως πάλι θέλετε να ξεχωρίσετε από τον ανταγωνισμό και να κερδίσετε τις εντυπώσεις άρα και περισσότερους πελάτες;
Τότε η απάντηση είναι η  φωτογράφιση προϊόντων 360!

Δώστε την δυνατότητα στους πελάτες σας μέσω της εταιρικής σας ιστοσελίδας ή του eshop, του facebook ή του instagram κτλ., να δει όλες τις λεπτομέρειες των προϊόντων σας και να κάνει μία πρωτόγνωρη περιήγηση, έτσι ώστε να κερδίσετε την εμπιστοσύνη του, τον θαυμασμό του. Έτσι θα τον κάνετε να αγοράσει από εσάς γιατί απλά θα είστε ο πρωτοπόρος και ο καλύτερος στο είδος.

Οι δυνατότητες της φωτογράφισης προϊόντων 360 είναι αρκετές όπως η προσθήκη σημείων επεξήγησης απευθείας πάνω στο προϊόν ή υδατογραφήματος.

Search