Ελκυστικός Σχεδιασμός

Ελκυστικός Σχεδιασμός

Το λογότυπο είναι το πρόσωπο και η πρώτη εικόνα μίας επιχείρησης και ένα καλαίσθητο λογότυπο δείχνει προς τα έξω το πρώτο δείγμα επαγγελματισμού της. 

Αποτύπωση στη μνήμη

Αποτύπωση στη μνήμη

Σχεδιάζουμε λογότυπα που είναι αναγνωρίσιμα, που με ευκολία αποτυπώνονται στην μνήμη και επικοινωνούν οπτικά με το ύφος της επιχείρησης.

Λογότυπα Μοναδικά

Λογότυπα Μοναδικά

Η μοναδικότητα και η διαφοροποίηση από τους ανταγωνιστές ενός καλοσχεδιασμένου λογότυπου δίνει ένα τεράστιο πλεονέκτημα σε κάθε επιχείρηση.

ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΛΟΓΟΤΥΠΟΥ - ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΛΟΓΟΤΥΠΟΥ

Σχεδίαση Λογότυπου - Κατασκευή Λογότυπου

Στην Z-Design σχεδιάζουμε, με έμπνευση και δημιουργικότητα, λογότυπα που έχουν διάρκεια στο χρόνο.


Στη Z Design σχεδιάζουμε λογότυπα που απεικονίζουν στο μέγιστο το αντικείμενο μίας επιχείρησης, ώστε να δημιουργείτε ένας δυνατός συνειρμός με τα προϊόντα ή της υπηρεσίες που προσφέρει η επιχείρηση.  Σχεδιαστικά υπάρχουν τρεις κατηγορίες λογότυπων που είναι οι ακόλουθες:

Λογότυπα Κειμένου:

Τα λογότυπα κειμένου είναι βασισμένα σε μια γραμματοσειρά που συνδυάζεται με τα κατάλληλα εφέ και χρώματα όπως π.χ. Coca Cola. Δημιουργούν μία αίσθηση μεγάλης εταιρίας αλλά χρειάζεται περισσότερος χρόνος για να γίνουν αναγνωρίσιμα από το ευρύ κοινό.

Λογότυπα Γραφικών:

Τα λογότυπα γραφικών είναι αυτό που λέει το όνομα τους, βασισμένα σε ένα γραφικό όπως π.χ. η Apple. Αυτά τα λογότυπα-γραφικά είναι αναγνωρίσιμα ώστε να μην χρειάζεται να συνοδεύονται από την επωνυμία της επιχείρησης. Όμως, όπως και στα λογότυπα κειμένου έτσι και στα λογότυπα γραφικών χρειάζεται περισσότερος χρόνος για να γίνουν αναγνωρίσιμα από το ευρύ κοινό.

Λογότυπα Συνδυασμού Κειμένου & Γραφικών:

Αυτά τα λογότυπα είναι συνδυασμός ενός κειμένου που είναι συνήθως η επωνυμία της επιχείρησης σε συνδυασμό με ένα γραφικό που παραπέμπει στις υπηρεσίες και τα προϊόντα μιας επιχείρησης. Τα λογότυπα αυτά είναι και τα πιο διαδεδομένα γιατί γίνονται πιο άμεσα αναγνωρίσιμα και χωρίς ιδιαίτερη διαφημιστική προσπάθεια στην απομνημόνευσή τους από το κοινό.

Διαδικασία Σχεδίασης & Κόστος Λογότυπου

Δημιουργούμε Λογότυπα για όλα τα μεγέθη και γκάμες υλικών.


Στη Z Design δημιουργούμε λογότυπα με προσοχή στις λεπτομέρειες, απλά και εύκολα κατανοητά. Δημιουργούμε λογότυπα που τυπώνονται σε όλες τις γκάμες των υλικών και των μεγεθών, όπως μία κάρτα ή ένα εκθεσιακό banner, ή μία μονόχρωμη εκτύπωση του μαύρου χρώματος. Σχεδιάζουμε λογότυπα που έχουν διάρκεια στο χρόνο και δεν ακολουθούμε πιστά τις τελευταίες μόδες.

Διαδικασία Σχεδίασης Λογότυπου:

 • Καταγραφή και μελέτη του αντικειμένου της επιχείρησης σας.
 • Σχεδιάζουμε το προσχέδιο του λογότυπου που είναι  βασισμένο στις δικές σας ανάγκες και προτιμήσεις.
 • Παρουσίαση, αξιολόγηση και καταγραφή τυχόν παρατηρήσεων ή αλλαγών.
 • Προχωράμε και ολοκληρώνουμε το λογότυπο σύμφωνα με τις παρατηρήσεις σας.

Δημιουργία Λογότυπου - Κόστος:

Η κοστολόγηση της σχεδίασης του λογότυπου γίνεται με βάση το χρόνο που θα χρειαστεί ώστε να γίνει η επικοινωνία, η μελέτη, η έρευνα αγοράς, ο σχεδιασμός, η ποσότητα προσχεδίων  και οι τυχόν αλλαγές.

 • Για την έναρξη των εργασιών  απαιτείται το 30% προκαταβολή της τιμής που θα έχει προσυμφωνηθεί. 

Logo Design

  ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΛΟΓΟΤΥΠΟΥ

  Τιμές για 1 προσχέδιο


  από 50 €

 • Ιδανικό για χρήση σε ιστοσελίδα

 • από 99 €

 • Ιδανικό για κάθε χρήση.
 • Μέγεθος Εκτύπωσης.
 • Υλικό Εκτύπωσης.
 • Τύπο Αρχείων.

 • H τιμή δεν περιλαμβάνει Φ.Π.Α. 24%, είναι τιμή χονδρικής και απευθύνεται σε επαγγελματίες.


Search