ΒΓΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΣΤΗ GOOGLE

GOOGLE SEO | ΑΥΞΗΣΗ ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑΣ
GOOGLE SEO ΑΥΞΗΣΗ ΠΩΛΗΣΕΩΝ

Z DESIGN & SEO

Στη Ζ Design αναλαμβάνουμε με την μέγιστη επιτυχία βελτιστοποίηση μίας ιστοσελίδας στις μηχανές αναζήτησης (SEO – Search Engine Optimization), δηλαδή όλες εκείνες τις διαδικασίες που απαιτούνται για την τροποποίηση μίας ιστοσελίδας, ώστε αυτή να γίνει φιλική προς τον χρήστη και τις μηχανές αναζήτησης και να αποκτήσει μία υψηλή κατάταξη στις σελίδες των αποτελεσμάτων των μηχανών αναζήτησης, όταν ένας χρήστης αναζητά πληροφορίες χρησιμοποιώντας συγκεκριμένες λέξεις- φράσεις κλειδιά.

To Internet είναι το δημοφιλέστερο μέσο προώθησης:

Το Internet είναι το δημοφιλέστερο και ευκολότερο μέσο προώθησης μίας επιχείρησης πωλήσεων προϊόντων ή υπηρεσιών. Αν είμαστε ήδη κάτοχοι ή επιθυμούμε να κατασκευάσουμε μία εταιρική ιστοσελίδα θα πρέπει να έχουμε σαν πρωταρχικό στόχο  την υψηλή επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας ώστε να γνωρίσουν οι επισκέπτες τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας και στην συνέχεια να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη τους.

Τι θα πρέπει να γνωρίζουμε για το SEO:

Θα πρέπει να γνωρίζουμε ότι η  βελτιστοποίηση μίας ιστοσελίδας για τις μηχανές αναζήτησης (SEO), είναι συνήθως μια μακροχρόνια διαδικασία που για να επιτευχθούν οι στόχοι της χρειάζεται το σωστό σχεδιασμό, συνεχή και καθημερινή ενημέρωση, χρησιμοποιώντας σωστές τεχνικές (White Hat SEO) για πραγματικά και μακροχρόνια αποτελέσματα.

Η διαδικασία βελτιστοποίησης των μηχανών αναζήτησης (SEO – Search Engine Optimization) ξεκινάει με τη σωστή επιλογή λέξεων ή φράσεων κλειδιών, που έχουν άμεση σχέση με την ιστοσελίδα μας και τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που παρέχουμε. 

Z DESIGN SEO | ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΜΗΧΑΝΩΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ

On Page Optimization SEO

Η εντός σελίδας βελτιστοποίηση (On-Page Optimization) είναι όλες οι τεχνικές που χρησιμοποιούμε εντός της ιστοσελίδας μας με σκοπό να αυξήσουμε την θέση της στις μηχανές αναζήτησης και κατά συνέπεια να προσελκύσουμε περισσότερους επισκέπτες, κάτι που στην Z Design με την πολυετή πείρα μας το κάνουμε με απόλυτη επιτυχία!

Λέξεις Κλεδιά

Λέξεις Κλεδιά

Η αρχή του SEO είναι η σωστή επιλογή των λέξεων - φράσεων κλειδιών.

Ετικέτες Μετακειμένου

Ετικέτες Μετακειμένου

Τα Meta Tags βοηθούν τις μηχανές αναζήτησης να καταλάβουν το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας.

Τίτλοι Σελίδας

Τίτλοι Σελίδας

Ενημερώνουν τις μηχανές αναζήτησης για το περιεχόμενο της σελίδας μας.

Βγείτε πρώτοι στο SEO Search Engine Optimization
Ετικέτα Περιγραφής

Ετικέτα Περιγραφής

Είναι η περιγραφή της σελίδας σας που εμφανίζεται στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης.

Ρομπότ και SEO

Ρομπότ και SEO

Η ετικέτα των Ρομπότ δίνει το σήμα στο Googlebot να προσπελάσει την σελίδα σας.

Περιεχόμενο και SEO

Περιεχόμενο και SEO

Το σωστό περιεχόμενο με την σωστή αναλογία και θέση των λέξεων - φράσεων κλειδιών.

ON PAGE OPTIMIZATION SEO

Επιπλέον σημαντικές τεχνικές SEO που χρησιμοποιούμε στη Z Design είναι οι ακόλουθες:

ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΚΑΘΑΡΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΣΤΑΘΕΡΑ W3C

Στη Z Design κατασκευάζουμε ιστοσελίδες που περιέχουν καθαρό κώδικα χωρίς παραπανίσιες λεπτομέρειες, χωρίς λάθη και παραλείψεις.

Κάνουμε την σωστή συγγραφή στον κώδικα, για να δούμε τη θέση της ιστοσελίδα μας στις μηχανές αναζήτησης να βελτιώνεται μέρα με την μέρα.

Χρησιμοποιούμε όλα τα διεθνή στάνταρ για την συγγραφή του κώδικα των ιστοσελίδων που κατασκευάζουμε όπως είναι το World Wide Web Consortium ή W3C.

Επίσης χρησιμοποιούμε κώδικα CSS για την κατασκευή των ιστοσελίδων μας, ώστε να διατηρούμε καθαρό τον κώδικα και ανέπαφο από εξωτερικές επεμβάσεις.

Z Design SEO | ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΚΑΘΑΡΟΥ ΚΩΔΙΚΑ W3C

ΕΤΙΚΕΤΕΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΙΔΩΝ - HEADING TAGS

Χρησιμοποιούμε τα Heading Tags (Ετικέτες Επικεφαλίδων) για να δώσουμε έμφαση στο κείμενο της ιστοσελίδας που κατασκευάζουμε.

Οι μηχανές αναζήτησης θεωρούν αυτές τις επικεφαλίδες σημασιολογικά σήματα για τις λέξεις – φράσεις κλειδιά και το περιεχόμενο της σελίδας μας, γι’ αυτό και αναζητούν τα Heading Tags μέσα στο περιεχόμενο της ιστοσελίδας μας και παίζουν σημαντικό ρόλο στην κατάταξή της στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης.

Για τον λόγο αυτό στη Z Design δημιουργούμε μια σωστή ιεραρχία επικεφαλίδων και μια σωστή δομή σε όλο το περιεχόμενο της ιστοσελίδας μας και χρησιμοποιούμε τις λέξεις κλειδιά σε αυτές. Το κάνουμε με μέτρο και στην σωστή αναλογία, γιατί σε αντίθετη περίπτωση βλάπτουν παρά ωφελούν το SEO.

z design seo img 3

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ - ALT TAGS

Στην Ζ Design όταν χρησιμοποιούμε γραφικά στις ιστοσελίδες που κατασκευάζουμε, ως τεχνική SEO πάντα τις ονοματίζουμε με εναλλακτικές ετικέτες των γραφικών, με εναλλακτικά ονόματα που εμπεριέχουν τις λέξεις – φράσεις κλειδιά.

Οι λέξεις – φράσεις κλειδιά των εναλλακτικών ετικετών λαμβάνονται πολύ σοβαρά υπόψιν από την Google και αυτό μπορούμε να το δούμε εάν στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης επιλέξουμε το μενού εικόνες.

Όπως ισχύει και στις περισσότερες τεχνικές SEO έτσι και με τις εναλλακτικές ετικέτες (alt tags) αυτό το κάνουμε με μέτρο και στην σωστή αναλογία, γιατί σε αντίθετη περίπτωση βλάπτουν παρά ωφελούν το SEO.

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ ALT TAGS

Mobile SEO

Δημιουργούμε Sites Mobile Friendly ειδικά προσαρμοσμένα για Smartphones, Tablets, Laptops, PCs.

Sitemaps

Δημιουργούμε Χάρτες Ιστοσελίδων και βοηθούμε τις μηχανές αναζήτησης  να ευρετηριάσουν τις σελίδες σας.

Interlinking

Διασυνδέουμε τις  σελίδες σας εσωτερικά σωστά, γιατί είναι πολύ σημαντικό για τις μηχανές αναζήτησης.

Κοινωνικά Δίκτυα

Προσθέτουμε κουμπιά κοινωνικών δικτύων, για τον διαμοιρασμό του περιεχομένου σας.

Z-DESIGN.GR

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ

Κάνουμε λεπτομερή έρευνα της αγοράς και των ανταγωνιστών σας, των τακτικών και στρατηγικών μάρκετινγκ που χρησιμοποιούν. Ειδικότερα, μελετάμε τις δραστηριότητες online μάρκετινγκ που είχαν σαν αποτέλεσμα την αυξανόμενη προβολή τους στις μηχανές αναζήτησης.

Αναπτύσσουμε στρατηγικές για την επιχείρησή σας, οι οποίες θα βελτιώσουν στο μέγιστο την κατάταξη της ιστοσελίδας σας, στα οργανικά αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης.

Η έρευνα για λέξεις κλειδιά βρίσκεται στο επίκεντρο όλων τεχνικών SEO που χρησιμοποιούμε στη Z Design.

Το SEO δεν είναι δαπάνη, είναι επένδυση!

Το SEO δεν είναι δαπάνη, είναι επένδυση!

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να γνωρίζει ο κάτοχος μίας ιστοσελίδας είναι ότι το SEO δεν είναι ένα έξοδο για την επιχείρησή του, αλλά είναι μια επένδυση, που βλέπει τα αποτελέσματά της τόσο βραχυπρόθεσμα όσο και μακροπρόθεσμα.

Γι’ ποσό της επιστροφής της επένδυσης από μια καμπάνια SEO θα πρέπει να είναι τέτοιο το οποίο να σας επιτρέπει να επενδύσετε σε αυτό.

Ξεκινήστε με χαμηλό κόστος.

Ξεκινήστε με χαμηλό κόστος.

Το SEO θέλει χρόνο και  μπορεί να χρειαστούν έως και 6-7 μήνες προκειμένου μια καμπάνια SEO να παράγει βέλτιστα αποτελέσματα. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να γνωρίζετε κατά τον καθορισμό των προϋπολογισμών σας.

Κατοχύρωση Domain Name | z-design.gr

Επιλέξτε το καλύτερο Domain Name

Ανάμεσα σε 397 καταλήξεις ονομάτων χώρου

Στη Z Design αναλαμβάνουμε να κάνουμε όλες τις απαραίτητες έρευνες και να σας προτείνουμε το καλύτερο domain name που ταιριάζει στην ιστοσελίδα σας ή στην επιχείρησή σας γενικότερα.

Σας παρέχουμε όλες τις συμβουλές και πληροφορίες για την καλύτερη επιλογή domain name σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Όπως για παράδειγμα για το αν θα επιλέξετε ένα domain name με το όνομα της επιχείρησης σας ή ένα domain name που θα χρησιμοποιεί μία λέξη κλειδί για να βοηθάει την ιστοσελίδα σας στο SEO.

Συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες εταιρίες κατοχύρωσης ονομάτων χώρου (domain names)  και για αυτό μπορούμε να σας προτείνουμε ανάμεσα σε 394 καταλήξεις (tlds), όπως για παράδειγμα το .gr αν θέλετε να στοχεύσετε σε κοινό  στην Ελλάδα ή μια κατάληξη .com που είναι ιδανική για κάθε χρήση σε sites με παγκόσμιο κοινό.

Δημιουργούμε Ποιοτικούς Συνδέσμους  Backlinks

ΧΤΙΖΟΥΜΕ ΠΟΙΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ

Δηλαδή συνδέσμους (backlinks) από σελίδες με:

  • Έχουν ίσο ή μεγαλύτερο Google PageRank από τη ιστοσελίδας σας.
  • Έχουν παρόμοιο περιεχόμενο με την δική σας ιστοσελίδα.
  • Έχουν σχετικές μετα-ετικέτες (meta-tags).
  • Προέρχονται από διαφορετικές πηγές.
  • Έχουν ήδη συνδεδεμένες πολλές άλλες ποιοτικές ιστοσελίδες.

Επίσης δεν είναι το μόνο σημαντικό, ποιες και πόσες ιστοσελίδες συνδέονται με εσάς αλλά και ο τρόπος με τον οποίο συνδέονται. Ο τρόπος με τον οποίο συνδέεται μια ιστοσελίδα είναι και το κλειδί της επιτυχίας.

Υπάρχουν τρεις βασικοί τύποι συνδέσμων:

1. Μονόδρομοι Σύνδεσμοι: Οι οποίοι προέρχονται από μια ιστοσελίδα σε μια άλλη. Αυτοί οι σύνδεσμοι είναι πάρα πολύ σημαντικοί και η Google τους αξιολογεί στο μέγιστο βαθμό.

2. Αμφίδρομοι Σύνδεσμοι: Δηλαδή όταν ανταλλάσουμε αμοιβαίους συνδέσμους με άλλες ιστοσελίδες. Είναι πολύτιμοι σύνδεσμοι αλλά όχι όσο οι μονόδρομοι.

 3. Τριγωνικοί Σύνδεσμοι: Όταν η δική μας σελίδα (Α) συνδέεται με μια σελίδα (Β), η (Β) συνδέεται με την (Γ) και τελικά η (Γ) συνδέεται με την δική μας σελίδα (Α). Αυτός ο τρόπος είναι και ο ιδανικότερος τρόπος σύνδεσης.

ΠΑΚΕΤΑ SEO ΤΙΜΕΣ & ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Στη Z Design έχουμε σχεδιάσει 3 έτοιμα μηνιαία πακέτα SEO και προσφέρουμε οποιαδήποτε Custom Υπηρεσία SEO μας ζητήσετε σύμφωνα με τις ανάγκες της ιστοσελίδας σας και τις ανάγκες της επιχείρησης σας. Αυτή θα μπορούσε να περιλαμβάνει μία εργασία SEO που θα μας αναθέτατε με εφ’ άπαξ πληρωμή με την ώρα για μία μεμονωμένη φορά, ή για όσες επιπλέον φορές μας χρειαστείτε μελλοντικά.

Off Page Optimization | Βελτιστοποίηση εκτός σελίδας | SEO

OFF PAGE OPTIMIZATION SEO

Αρθρογραφικό Μάρκετινγκ (Article Marketing)

Στη Z Design γράφουμε άρθρα σχετικά με την ιστοσελίδα σας και με τις λέξεις – φράσεις κλειδιά και τα υποβάλλουμε σε μεγάλα αρθρογραφικά ιστολόγια. Είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με το περιεχόμενο των άρθρων αυτών τα οποία είναι μοναδικά και έχουν το ιδανικό μήκος λέξεων, ώστε να είναι χρήσιμα για τον χρήστη και την διασύνδεσή τους και τις μηχανές αναζήτησης.

Υποβολή σε Καταλόγους - Directories

Άλλη μία καλή μέθοδος που χρησιμοποιούμε στην Z Design είναι η εγγραφή της ιστοσελίδας σας σε ηλεκτρονικούς καταλόγους. Υπάρχουν κατάλογοι επί πληρωμή όσο και δωρεάν και είμαστε ιδιαίτερα προσεχτικοί στην καταχώριση της ιστοσελίδας σας γιατί η Google πολύ εύκολα τιμωρεί τους λάθος συνδέσμους των ηλεκτρονικών καταλόγων.

Δημοσιεύσεις Τύπου (Press Releases):

Οι Δημοσιεύσεις Τύπου είναι ένας σύντομος και γρήγορος τρόπος να προωθήσουμε το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Στη Z Design δημιουργούμε για εσάς ένα άρθρο με 300 έως και 700 λέξεις περίπου που περιλαμβάνει μία υπηρεσία ή ένα προϊόν που προσφέρεται και το γνωστοποιούμε σε κανάλια διανομής.

Στη Δημοσίευση Τύπου προωθούμε την σελίδα σας και με την υπηρεσία ή το προϊόν που προσφέρεται και έναν σύνδεσμο προς την σελίδα στόχο (Landing Page) την οποία και θέλετε να επισκεφτούν οι αναγνώστες.

 

Search