ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ DOMAIN ΝΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ SEO

Αύξηση Επισκεψιμότητας SEO
Αύξηση Πωλήσεων SEO

DOMAIN NAME & SEO

Τα ονόματα χώρου που συμπεριλαμβάνουν τη λέξη κλειδί (keyword) βοηθούν πάρα πολύ στο SEO (Search Engine Optimization), αν και δεν είναι από μόνα τους αρκετά να μας εξασφαλίσουν αυτόματα τις πρώτες θέσεις στις μηχανές αναζήτησης για την συγκεκριμένη λέξη κλειδί.

Ίσως να μην έχει απολύτως καμία αξία ένα domain name που περιέχει μία λέξη κλειδί, σχετικά με τον τρόπο που δουλεύει ο αλγόριθμος της Google και οι υπόλοιπες μηχανές αναζήτησης, εάν αρκετοί άλλοι ιστότοποι όπως και blogs δεν συνδέονται με την δική μας ιστοσελίδα.

Το πολύ θετικό στοιχείο και αυτό που δίνει μεγάλη ώθηση στις μηχανές αναζήτησης, είναι όταν ένας άλλος ιστότοπος (όπως ένα μεγάλο και αξιόπιστο blog) συνδέεται με σύνδεσμο κειμένου με την λέξη κλειδί (keyword) στο όνομα χώρου (domain name) της δικής μας ιστοσελίδας. Τότε πολλαπλασιάζουμε την βοήθεια ως προς τα αποτελέσματα στις μηχανές αναζήτησης, κάτι που στην Z Design έχουμε μάθει να το κάνουμε με απόλυτη επιτυχία.

Keyword Domain

Links & Domain Name

Ιστορικό Domain Name

Κατάληξη Domain Name

Domain Name - SEO

DOMAIN NAME & SEO

Παράγοντες που επηρεάζουν την κατάταξη ενός Domain Name

Ηλικία Domain Name (όνομα χώρου).

Το Keyword (λέξη κλειδί) ως η πρώτη λέξη στο Domain Name:
Kάθε domain name που ξεκινάει με τη λέξη κλειδί έχει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα έναντι των ιστοσελίδων που δεν περιέχουν καθόλου τη συγκεκριμένη λέξη κλειδί στο domain name τους ή την έχουν στη μέση ή στο τέλος.

Χρόνος λήξης του Domain Name:
H ημερομηνία λήξης του ονόματος χώρου (domain name) στο μέλλον μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μέσο πρόβλεψης της νομιμότητας του domain name, με το σκεπτικό ότι νόμιμα ονόματα χώρου συχνά είναι κατοχυρωμένα και προπληρωμένα για πολλά χρόνια προκαταβολικά, ενώ παράνομα μπορεί να  χρησιμοποιούν ονόματα χώρου με τον ελάχιστο χρόνο κατοχύρωσης.

Keyword στο Subdomain Name:
Το keyword στο subdomain, βοηθάει να αυξηθεί η θέση σας στη Google.

Ιστορικό από το Domain name:
Μία ιστοσελίδα με domain name που έχει πολλές μεταβολές στην ιδιοκτησία ή πολλές παύσεις και επανεκκινήσεις στη λειτουργία του, μπορεί να οδηγήσει στη διαγραφή των παλιών συνδέσμων από την Google.

Κατοχύρωση Domain Name | z-design.gr

Επιλέξτε ανάμεσα σε 397 Καταλήξεις!!!

Στη Z Design αναλαμβάνουμε να κάνουμε όλες τις απαραίτητες έρευνες και να σας προτείνουμε το καλύτερο domain name που ταιριάζει στην ιστοσελίδα σας ή στην επιχείρησή σας γενικότερα.

Σας παρέχουμε όλες τις συμβουλές και πληροφορίες για την καλύτερη επιλογή domain name σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Όπως για παράδειγμα για το αν θα επιλέξετε ένα domain name με το όνομα της επιχείρησης σας ή ένα domain name που θα χρησιμοποιεί μία λέξη κλειδί για να βοηθάει την ιστοσελίδα σας στο SEO.

Συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες εταιρίες κατοχύρωσης ονομάτων χώρου (domain names)  και για αυτό μπορούμε να σας προτείνουμε ανάμεσα σε 394 καταλήξεις (tlds), όπως για παράδειγμα το .gr αν θέλετε να στοχεύσετε σε κοινό  στην Ελλάδα ή μια κατάληξη .com που είναι ιδανική για κάθε χρήση σε sites με παγκόσμιο κοινό.

DOMAIN NAME & SEO

Παράγοντες που επηρεάζουν την κατάταξη ενός Domain Name

Δημόσιο και όχι Private WhoIs:
Η ιδιωτική εγγραφή του domain name φαίνεται ως δείγμα ότι προσπαθείτε να αποκρύψετε κάτι.

Ιδιοκτήτης domain name με προηγούμενη ποινή από τη Google:
Οι ιδιοκτήτες ενός domain name που του έχει επιβληθεί παλαιότερη ποινή από την Google είναι σε δυσμενέστερη θέση στα αποτελέσματα κατάταξης.

Εθνικές Καταλήξεις Ονομάτων:
Εάν έχετε μία εθνική κατάληξη στο Domain Name σας, θα βοηθήσει την ιστοσελίδα σας να ανέβει στα εθνικά αποτελέσματα αυτής της χώρας, αλλά σας περιορίζει στα διεθνή αποτελέσματα.

Domain Name - Search Engine Optimization

ΠΑΚΕΤΑ SEO ΤΙΜΕΣ & ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Στη Z Design έχουμε σχεδιάσει 3 έτοιμα μηνιαία πακέτα SEO και προσφέρουμε οποιαδήποτε Custom Υπηρεσία SEO μας ζητήσετε σύμφωνα με τις ανάγκες της ιστοσελίδας σας και τις ανάγκες της επιχείρησης σας. Αυτή θα μπορούσε να περιλαμβάνει μία εργασία SEO που θα μας αναθέτατε με εφ’ άπαξ πληρωμή με την ώρα για μία μεμονωμένη φορά, ή για όσες επιπλέον φορές μας χρειαστείτε μελλοντικά.

Search